Dojatá Monika Absolonová. Kraslice plné překvapení, nikdo z účinkujících netušil, že za oponou stojí kraslický sbor

Další zastávkou nové zábavné show, která stávajícím i potenciálním posluchačům přiblíží, co všechno obnáší moderní Český rozhlas, byly Kraslice.

Do Karlovarského kraje Aleš Cibulka přivezl dva hosty: zpěvačku Moniku Absolonovou a herečku Adélu Gondíkovou, kterou můžete na vlnách Dvojky slyšet i jako jednu z moderátorek pořadu Blízká setkání.

Ve vyprodaném sálu kulturního střediska vládla skvělá atmosféra a o překvapení nebyla nouze. Podívejte se na fotografie z akce:

Aleš Cibulka a pravidelný host, generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral navštíví v tomto roce celkem osm míst. Přivezou s sebou rozhlasové osobnosti, ale také oblíbené zpěvačky nebo zpěváky.

Závěrem je vždy překvapení se soutěží, o kterou se postaral rozhlasový moderátor Michal Jagelka. Každé představení bude odvysíláno na regionálních stanicích následující sobotu ve 20:04 nebo v neděli ve 13:04 a v letním speciálu na stanici Český rozhlas Dvojka. 

Záznam z Kraslic odvysíláme v sobotu 20. dubna ve 20:04 a v neděli 21. dubna ve 13:04 na všech regionálních stanicích Českého rozhlasu. Chcete, abychom přijeli také do vašeho města? Napište nám na e-mail rozhlasjede@rozhlas.cz.

Letos navštívíme celkem osm míst. Výtěžek z akce putuje pořádajícímu místu. Dalším městem je Rychnov nad Kněžnou. Podrobnosti a vstupenky >>

DAB rádia putovala odvážným dobrovolníkům

Na programu večera je také soutěž, kterou připravuje a moderuje Michal Jagelka. Ten z publika vybral tři dobrovolníky, kteří postupně odpovídali na pět (ne)záludných otázek. Nad správnými odpověďmi bděla porota ve složení Aleš Cibulka a pes, vipet Tobiáš.

Rozhlas jede za vámi 2024
autor: djo
Spustit audio