Gregory Porter: soutěž o 4 vstupenky

4. listopad 2013

Rozdáváme lístky na ostravský koncert jazz-soulové hvězdy!

Z dramaturgické dílny Colours of Ostrava vzešla nová řada sólových koncertů. V rámci cyklu Solo Colours Concerts přitom dojde i na jazz: 29. listopadu zde vystoupí jazz-soulový zpěvák Gregory Porter. Zahrajte si o lístky s Českým rozhlasem Jazz!

V Česku se Porter zviditelnil vlastně až v posledním roce, díky dvěma koncertům na Strunách podzimu (jeden z nich s hostujícím Ondřejem Pivcem). To však nic nemění na tom, že sbírá pocty od slavnějších kolegů v čele s Wyntonem Marsalisem a Jammiem Cullumem, a jeho předchozí album Be Good bylo nominováno na Grammy. Za rychlým vzestupem Porterovy hvězdy stojí posluchačsky přístupná směs jazzu, gospelu či R&B. To vše najdeme i na jeho novince Liquid Spirit, kterou v Ostravě představí.

Čtyři vstupenky na tento mimořádný koncert můžete vyhrát v aktuální soutěži. Stačí poslouchat Český rozhlas Jazz, kde se také dozvíte soutěžní otázku!

02847968.jpeg

Vypsáno: 4. 11. – 17. 11. 2013 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 4 x 1 vstupenka na koncert Gregory Portera (Hala Gong, Ostrava, 29. 11. 2013)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka