Hrajeme o bigbandové album Concept Art Orchestra

30. červen 2015

3 x CD The Prague Six

Bigband Concept Art Orchestra vznikl již v roce 2010 a ve spolupráci s americkým skladatelem a aranžérem Edem Partykou vydal dosud dvě alba. Iniciátorkou revitalizace orchestru v pozměněném složení a s novým konceptem byla v roce 2014 trumpetistka a skladatelka Štěpánka Balcarová. Ta je dirigentkou big-bandu a jednou z „Pražské šestky“, kterou spolu s ní tvoří saxofonista Luboš Soukup, trombonista Jan Jirucha, klavírista Vít Křišťan (všichni též členové souboru) a „nehrající“ klavíristé Martin Brunner a Tomáš Sýkora.

Toto album můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a dozvíte se soutěžní otázku!

Vypsáno: 29. 6. - 5. 7. 2015

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD Concept Art Orchestra – The Prague Six (Animal Music, 2015)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.