Hrajeme o lístky na trio Goldings/Bernstein/Stewart

13. duben 2014

Vyhrajte vstupy na brněnský koncert!

Trio Bernstein-Goldings-Stewart zkoumá zákoutí jazzových standardů, hraje své autorské skladby, ale především komunikuje na telepatické rovině, která se rozvíjí pouze u dlohodobě fungujících kapel. Dvacetileté hudební partnerství kytaristy Petera Bernsteina, varhaníka Larryho Goldingse a bubeníka Billa Stewarta je unikátní a přestože všichni patří mezi největší mistry svých nástrojů, nejde o žádné příležitostné seskupení hvězd.

Trio přenáší energii a kreativitu newyorských jazzových klubů, které ostatně mají na svědomí dnešní reputaci této ostřílené kapely jako jednoho z největších varhanních trií dneška. Na Jazzfest Brno kapela zavítá 24. dubna.

Čtyři vstupenky na brněnský koncert tohoto hvězdného tria můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Jak? Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a dozvíte se soutěžní otázku!

 

Vypsáno: 13. 4.2014 – 21. 4. 2014 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 4 x 1 volný vstup na koncert tria Larry Goldings, Peter Bernstein, Bill Stewart (24. 4., Divadlo Husa na provázku, 19:30)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cza do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.