Kamasi Washington se vrací, vyhrajte lístky na koncert

27. květen 2019

Největší jazzový objev desetiletí oslovil znalce stejně jako vyhraněné hipsterské publikum. Zahrajte si o vstupenky na blížící se koncert Kamasiho Washingtona!

Kamasi není typický jazzman. Jeho kariéra je charakteristická nejrůznějšími žánrovými vybočeními, nejčastěji k hip hopu. Kolem roku 2015, kdy ho do první muzikantské ligy katapultovalo jeho debutové trojalbum The Epic, spolupracoval s uznávanými producenty a hybateli trendů Kendrickem Lamarem nebo Flying Lotusem. Do Prahy každopádně přijíždí se svým vlastním projektem.

Kamasi Washington v Jazz Testu: Předčasně vyslaná zpráva o jazzovém spasiteli

Kamasi Washington – Heaven and Earth v Jazz Testu

Kamasi Washington vždy tak trochu pohrdal newyorskou jazzovou scénou, k níž nikdy nepřilnul. Nemá rád pojem jazz, říká že „hudba je prostě hudba.“ To nic nemění na tom, že Heaven and Earth je dobrá jazzová deska. Stačí to?

Celkem dvě vstupenky na pražský koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku!

Vypsáno: 27. 5. – 9. 6. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Jednoho výherce tentokrát losujeme z došlých správných odpovědí.

O co se hraje? 2 x 1 vstupenka na koncert Kamasiho Washingtona, 7. 7. 2019 2018, 19:30, Palác Akropolis, Praha

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.