Klub U Staré paní pokračuje s přenosy jazzových koncertů

21. březen 2020

On line přenosy jazzových koncertů z pražského klubu U Staré paní pokračují i příští týden. Livestreamy budou moci zájemci sledovat také na Facebooku Českého rozhlasu Jazz. 

V pondělí 23. března se mohou diváci těšit na kytaristu Libora Šmoldase s Organ Triem. V úterý nás rozproudí balkánské rytmy Lovesong Orchestra a ve středu je na programu Allison Wheeler Quartet známé americké jazzové zpěvačky. Ve čtvrtek přijde na řadu MarZ – žánrově pestrý hudební vesmír kytaristky a písničkářky Markéty Zdeňkové. 

Páteční večer bude klub U Staré paní patřit formaci Jakub Zomer Blues Bond, která nabídne blues od raných bluesových písniček, až po funk a soul. V sobotu zaplní klub i četné domovy sólový koncert Doroty Barové. Koncerty začínají vždy ve 20:00 a je možné na ně „zajít“ na web www.nechodven.cz. Všechny koncerty bude možné zhlédnout i z archivu a „návštěvníci“ mohou hudebníkům na webu přispět do virtuálního „klobouku“. 

Čtěte také

S přímými přenosy koncertů z  klubu U Staré paní přišla iniciativa Nechoď ven začátkem tohoto týdne. „Máme obrovskou radost, že diváci mají o streamované koncerty zájem,“ říká dramaturg Lukáš Prchal a dodává: „Pokračujeme proto každodenním programem, který nabízí možnost potkat se v těchto nelehkých chvílích u obrazovek a odreagovat se kvalitní hudbou.“

On-line přenosy připravuje neformální sdružení Nechoď ven, za kterým stojí specialisté na streaming ze společnosti Pozitiv, jazz club U Staré paní a Bathroom Production Lukáše Prchala a Davida Hyska. 

Program příštího týdne:

pondělí 23. března 2020

Libor Šmoldas Organ Trio

úterý 24. března 2020

Balkan fiesta v kuchyni (DJ Gadjo.cz & Lovesong Orchestra) 

středa 25. března 2020

Allison Wheeler Quartet - ZRUŠENO!!!

čtvrtek 26. března 2020

MarZ

pátek 27. března 2020

Jakub Zomer Blues Bond

sobota 28. března 2020

Dorota Barová - sólo

autor: Petr Vidomus
Spustit audio

Související