Legendy zábavy: Legendární rekapitulace

31. prosinec 2023

Cyklus zasvěcený legendám české zábavné scény se nachýlil ke svému závěru. O finále, které připadá na poslední den roku, se nepostará legenda jedna, ale bude jich dokonce celá řada. Na závěrečné vydání připravil autor celého cyklu Jiří Hubička stručnou rekapitulaci, kterou sestavil z úryvků jednotlivých vydání pořadu. Provázet bude opět Aleš Háma.

Legendy zábavy poslouchejte každou neděli od 9:00 na Dvojce. Jednotlivé díly najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas. Audiozáznamy jsou dostupné pouze po omezenou dobu: zpravidla čtyři týdny po odvysílání.

autoři: Aleš Háma , Jiří Hubička
Spustit audio

Související

  • Legendy zábavy: Jan Kraus

    Herec, dramatik, režisér Jan Kraus. Známe ho z obrazovek jako břitkého moderátora celé řady talk show. Z archivních nahrávek připravil Jiří Hubička. Provází Aleš Háma.

  • Legendy zábavy: Oldřich Kaiser

    Oldřich Kaiser udivuje diváky nejen slovem, ale také pestrou mimikou. Jeho komediální talent přiblíží s pomocí archivních nahrávek Jiří Hubička. Slovem provází Aleš Háma.

  • Legendy zábavy: Felix Holzmann

    Díky záznamům si při poslechu jeho hlasu hned vytvoříme obraz chlapíka v ošuntělém sáčku, s kloboučkem na hlavě a s velkými brýlemi na nose, Felixe Holzmanna.