Návštěvy lze poslouchat zpětně

17. srpen 2019

Víkendový program Na návštěvě si teď můžete poslechnout zpětně - v Audiorachivu, pod položkou celodenní záznamy, podle data vysílání.

Posluchači D-dur si často psali o možnost zpětného poslechu některých částí vysílání. Jsou na to zvyklí u jiných stanic. D-dur ale tvoří z 90% hudba, ta je někým zkomponovaná, někým zahraná, takže to se zpětným poslechem není tak snadné. Přesto nabízíme - řekněmě - náhled pořadu, sice ne v ideální kvalitě pro poslech hudby, ale plně dostačující k tomu, aby se posluchač dozvěděl, jakou hudbu osobnost vybrala a co zajímavého k ní říká. Záznamy najdete pod odkazem Audioarchiv, tam zvolíte Celodenní záznamy a najdete datum, kdy se Návštěva vysílala. Záznam je rozdělen po hodinách, takže někdy budeme muset spustit další audio uprostřed skladby.

Skladatel Jan Klusák

Program Na návštěvě se na D-dur vysílá každou sobotu a neděli od 8:00 do 12:00. Význačné kulturní osobnosti tam vybírají klasickou hudbu, která se jich nějak dotýká. Navštěvujeme je většinou přímo u nich doma. Někdy se také věnujeme hudebním osobnostem, které už doma navštívit nemůžeme, ale které zanechaly v hudebním světě výraznou stopu.

autor: LH
Spustit audio