O pořadu Nezatloukat

Živě vysílaná, pozitivně laděná talkshow na téma vztahů v běhu času.

Vlídná sonda do životních vztahů zajímavých osobností, které samy rozhodnou, co řeknou do éteru a co si nechají pro sebe. Hodinový rozhovor, proložený citlivě zvolenými písničkami, má za úkol příjemně obohatit sobotní dopoledne.

Své hosty z řad známých i méně známých osobností v něm představuje moderátorka Hanka Švejnohová většinou jako součást partnerské dvojice. Ať už profesní, příbuzenské či jen symbolické.

Pořad je určený všem posluchačům bez rozdílu. Hosty si totiž jeho autorka vybírá nejen z řad VIP, ale i z různých zajímavých oborů a činností. Ke konci hodiny mají možnost oslovit pozvaného hosta i sami posluchači. Mohou buď telefonovat přímo do studia, anebo své dotazy poslat předem e-mailem.

Připravuje:
Hanka Švejnohová (moderátorka)
Daniela Brůhová (dramaturgyně)

Historie:
Pořad běží od února 2011 v primetimu sobotního vysílání. Pozvání do něj přijalo už více než dvě stovky hostů. Audiozáznamy najdete v Archivu pořadů k on-line poslechu.

Další pořady

  • Jazz na druhou: Vinyl Story

    Jak obstála zásadní jazzová alba v nemilosrdné zkoušce času? Zjistěte ve Vinyl Story s Jaroslavem Riedelem a Bharatou Rajnoškem. 

  • Album týdne

    Redaktoři Českého rozhlasu Jazz vybírají nejpodstatnější nahrávku pro daný týden.

  • Den s…

    Takřka celý den s vybranou jazzovou osobností. To je speciální program Den s…

  • Modern and Experimental

    Většinou současný jazz okořeněný špetkou free jazzu a experimentální hudby.