Soutěž o 3 vinyly Jazz Q

20. červen 2013

Kratochvílova kapela Jazz Q je znovu na scéně s novou deskou. Můžete ji vyhrát na vinylu!

Téměř tři dekády od posledního alba Hvězdoň vydala legendární fusion formace Jazz Q nové album. „Po jazzrocku je zase poptávka,“ míní leader kapely Martin Kratochvíl, který je v Česku průkopníkem využití analogových syntezátorů Moog.

Po albu Hvězdoň (1984) se Kratochvíl věnoval akustické sestavě s kytaristou Tony Ackermanem, skládání pro film a také podnikání. Nová podoba jazzrockových Jazz Q putuje po českých klubech zhruba dekádu; v současnosti v ní vedle Martina Kratochvíla hrají kytarista Zdeněk Fišer, basista Přemysl Faukner a nově i bubeník „Vajco“ Deczi.

Novinka kapely Jazz Q se jmenuje příznačně Znovu, a vyšla nejen na obligátním CD nosiči, ale také na LP. Právě číslované vinylové vydání můžete vyhrát v naší nové soutěži – stačí pouze poslouchat Český rozhlas Jazz a dozvíte se více!



Vypsáno: 20. 6. – 7. 7. 2013 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x LP Jazz Q – Znovu – Studio Budíkov

02897551.jpeg

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cza do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.