Soutěž o lístky na Geralda Claytona

16. březen 2015

2 x 1 volná vstupenka na Jazzfest

Za pouhých osm let kapelnické aktivity se může pochlubit třemi vlastními alby, několika studiovými projekty v roli sidemana a bezpočtem vystoupení po celém světě jen málokdo. Pianista a skladatel Gerald Clayton mezi ty vyvolené ovšem patří. Etabloval se jako jedna z vůdčích postav nastupující generace jazzových umělců, kteří se nenuceně pohybují v množství stylů, které tvoří moderní jazzový jazyk.

The New York Times jej ocejchoval přízviskem „výrazná a autoritativní osobnost,“ a Clayton tak směle může nastoupit cestu k zanechání vlastní trvalé stopy v letité a bohaté jazzové tradici. Svou nejnovější nahrávku s názvem Life Forum představí také na JazzFestu Brno 31. března a vy můžete být u toho!

Vstupenky můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a dozvíte se více!

Vypsáno: 16. 3. – 22. 3. 2015

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže. Do emailu uveďte svou POŠTOVNÍ ADRESU pro případ výhry.

O co se hraje? 2 x 1 vstupenka na koncert Kompost 3 + Gerald Clayton Trio, 31. 3., Sono Centrum, Brno, 19:30

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka