Soutěž o retro gramofon Hyundai

19. říjen 2015

Soutěžte s ČRo Jazz o univerzální gramorádio

Spustili jsme velkou soutěž o gramorádio Hyundai s USB, CD i kazetovým magnetofonem. Vyhrát jej můžete v soutěži Českého rozhlasu Jazz.

Gramorádio s CD Hyundai RTCC513RIP patří mezi přístroje s designem známým z dob počátků domácích radiopřijímačů a jeho analogový tuner s ručičkovým ukazatelem a vlnovým rozsahem FM/AM umožňuje jako tenkrát manuální vyhledávání stanic.

 

Tento typ v sobě skrývá kombinaci gramofonu, CD mechaniky, analogového tuneru a kazetové mechaniky. Gramofon najdeme ukrytý pod horním víkem a dokáže přehrát desky rychlostí 33/45/78 ot/min což umožní přehrávat jak vaše nejstarší drahocenné LP desky, tak i LP moderní, vyráběné novou technologií. CD přehrávač s podporou CD, CD-R/RW ,souborů MP3 a WMA je umístěn na přední stěně přístroje.

Soutěžní úkol: Vyfoťte se se svým oblíbeným prodejcem jazzových desek (myšleno v kamenném obchodě, nových, nebo i starších nosičů LP nebo CD) a fotku pošlete do 1. 11. na náš email. Zároveň připojte jakýkoli zážitek z nakupování jazzových desek. Vyhrává nejoriginálnější zaslaná fotografie.

Pozn. Zasláním fotografie soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním a uvedením jména na webech Českého rozhlasu a sociálních sítích (Facebook, Twitter apod.)

Vypsáno: 19. 10. – 1. 11. 2015

O co se hraje? 1 x Gramofon Hyundai Retro RTCC 513 RIP

Jak se zúčastnit? Foto zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“, nebo klasicky poštou na adresu: ČRo Jazz, Vinohradská 12, 120 99, Praha 2. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.