Soutěž o Yarona Hermana, Michaela Wollneho a další CD z ACT

13. květen 2013

Zahrajte si o několik novinek evropského vydavatelství ACT Music.

Vydavatelství ACT se již dávno nesoustředí jen na německou jazykovou oblast. Stalo se synonymem hudebního hledačství (vydává Vijaye Iyera nebo Rudreshe Mahanthappu) a také dlouhodobého mapování evropské jazzové scény (především Skandinávie a Polska). Zahrajte si o 5 nových desek z ACTu!

A jaké nahrávky konkrétně můžete vyhrát? Novinky pianistů Yarona Hermana, Michaela Wollného, nebo Leszka Mozdzera, maďarského saxofonového objevu Gábora Bolly a dalších (podrobný seznam níže). Poslouchejte Český rozhlas Jazz a dozvíte se soutěžní otázku!

Vypsáno: 13. 5. – 26. 5. 2013POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 5 x CD z německého vydavatelství ACT Music:

Yaron Herman – Alter EgoHeinz Sauer & Michael Wollny – Don’t ExplainGábor Bolla – Find Your WayWalter Norris & Leszek Mozdzer – The Last SetMatthias Schriefl – Six, Alps & Jazz

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.