Soutěžíme o špičkové reproduktory Xavian. Zkusíte štěstí?

10. prosinec 2018

Až do 13. ledna můžete s ČRo Jazz hrát o skvělé reprosoustavy Xavian! Soutěžní úkol uveřejňujeme níže.

Nejen při poslechu jazzu jsou kvalitní reprosoustavy nezbytností – třeba právě takové, které můžete vyhrát v naší velké vánoční soutěži – seznamte se, hrajeme o Xavian Bonbonus, hi-end reproduktory české výroby.

V roce 2013 byl Bonbonus nominován českou veřejností na „Regálovou reprosoustavou roku 2012“ a „Produktem roku 2012 do 30 000 Kč“. Podrobné technické informace o výhře najdete zde. A jak tento skvost můžete vyhrát? Stačí, když splníte níže uvedený soutěžní úkol!

Soutěžní úkol:

Vytvořte jakékoli dílo na téma Můj rok s jazzem. Nezáleží na použité technice (může jít např. o povídku, báseň, píseň, malbu, fotografii atd.). Vyhrává nejoriginálnější zaslaný výtvor, nezáleží tedy na rychlosti, ale originalitě (uzávěrka 13. 1. 2019). Výtvor pošlete buď na email jazz@rozhlas.cz nebo na adresu níže.

Pozn. Zasláním výtvorů soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním a uvedením jména autora na webech Českého rozhlasu a sociálních sítích (Facebook, Twitter apod.)

Vypsáno: 10. 12. 2018 – 13. 1. 2019

O co se hraje? 1 x pár reprosoustav Xavian Bonbonus v hodnotě 10 000 Kč.

Jak se zúčastnit? Výtvor zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“, nebo klasicky poštou na adresu: ČRo Jazz, Vinohradská 12, 120 99, Praha 2. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.