Soutěžte o 2 x CD Abstract Life

30. červenec 2012

Tento týden můžete s Euro Jazzem vyhrát dva kusy nového alba tria Tomáš Vybírala.

České vydavatelství Amplion po delší době ožilo a letos přijde s několika novými nahrávkami. Jednou z nich je právě projekt Abstract Life tria Tomáše Vybírala.

Album sestává z devíti skladeb, na nichž se autorsky podílejí K. Marek, F. Krtička, K. Suchý, O. Štajnochr a T. Vybíral. Píseň My River - Vltava nazpívala jako host Zuzana Mikulcová, známá z televizní show Hlas Československa. Dalším hostem v několika skladbách je pianista Kryštof Marek. Křest alba Abstract Life se uskuteční 22. září v pražském klubu Jazz Dock.

Poslechněte si ukázku z alba Abstract Life:



Vypsáno: 30. 7. – 5. 8. 2012 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání Euro Jazzu – nového webového rádia Českého rozhlasu. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 2 x CD Tomáš Vybíral Trio – Abstract Life (Amplion, 2012)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail eurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.