Soutěžte o 5 vstupenek na Jazz Goes to Town!

1. říjen 2018

Královéhradecký festival bude letos probíhat od úterý 9. října do soboty 13. října. Vyhrajte jednu z pěti permanentek na celou akci.

Známá hudební přehlídka přináší do hudebních sálů i na méně obvyklá místa Hradce Králové opět po roce jazz ve všech jeho podobách.

K výrazným zahraničním kapelám již 24. ročníku patří letos maďarská kapela Akosh S. (new) Unit, švédský Norrbotten Big Band, mezinárodní formace Spinifex Maximus nebo polští Weezdob Collective.

Českou scénu pak reprezentují trio Slavík/Novák/Dorůžka, septet Štěpánky Balcarové či výjimečný společný projekt rockového tria Strom stínu a big bandu Bucinatores Orchestra pozounisty a skladatele Jana Jiruchy.

Vstupenky na pětidenní akci můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 1. 10. – 7. 10. 2018

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 5 x 1 permanentka na festival Jazz Goes to Town (9. 10. – 13. 10., Hradec Králové)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.