Soutěžte o lístky na Jameszoo!

25. březen 2019

Tentokrát můžete vyhrát vstupenky na dubnový koncert ze série Mladí ladí jazz. Do Prahy přijede holandský „naivní kompůjtr jazzman“ Mitchel Van Dinther, aktivní pod pseudonymem Jameszoo.

Jameszoo je hudební producent z Nizozemska, který svou vlastní tvorbu popisuje jako „naivní kompjůtr jazz“, a my dodáváme „pro mileniály”. Tak trochu naschvál, protože Jameszoo nerad nálepky – rád přenechává veškeré pojmy a dojmy posluchačům.

„Kolem jazzu je tu pořád stigma,“ říká Jameszoo, „že je to intelektuální nebo inteligentní hudba, a je snadné se podle toho stigmatu chovat a říkat, co ještě je a není jazz.“ Bez evoluce by to podle nás ale nešlo. Svůj pohled na věc představí přibližně za měsíc v pražské MeetFactory.

Dva páry vstupenek můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 25. 3. – 7. 4. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 2 x 2 vstupenky na koncert Jameszoo, 24. 4. 2019, 20.30, MeetFactory, Praha

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.