Soutěžte o novinku Andyho Schofielda!

30. leden 2019

Tentokrát můžete vyhrát jednu ze tří kopií nahrávky Suite for JT, kterou s výkvětem české scény natočil v Praze usazený rodák z britského Manchesteru.

Progresivní a hudebně i aranžérsky bohatá Suite for JT je sedmivětá skladba pro devět hráčů, kterou Schofield vytvořil před několika lety na objednávku jazzového festivalu v domovském Manchesteru.

Při vzniku první studiové nahrávky této skladby autora doplnili hudebníci tvořící špičku české jazzové scény, například Jiří Slavík, Daniel Šoltis, Oskar Török, Vojtěch Procházka nebo Marcel Bárta.

Jednu ze tří kopií alba můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 28. 1. – 10. 2. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 3 x CD Andy Schofield – Suite for JT (Animal Music, 2018)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.