Soutěžte o vstupenky na JazzFestBrno!

11. březen 2019

Tentokrát můžete vyhrát lístky na dubnový dvojkoncert obnoveného Contrabandu Milana Svobody a Blues Bandu Luboše Andršta s hostujícím Peterem Lipou. Obě kapely vystoupí v rámci jednoho večera na JazzFestuBrno.

Contraband Jazz Orchestra pod taktovkou Milana Svobody sklízel od konce 80. let úspěchy nejen na domácí scéně, ale i v zahraničí. Po více než desetileté přestávce se nyní soubor vrací na pódia, aby oslavil své třetí kulatiny.

Čtěte takéSouhvězdí Capricornus: Luboš Andršt v prvním dílu Vinyl Story

Luboš Andršt je synonymem pro českou bluesovou kytaru. Tradiční sestavu jeho kapely tentokrát obohatí zpěvák Peter Lipa, s nímž Andršt spolupracoval v osmdesátých letech. Spolu také natočili dnes již kultovní alba Blues z lipového dřeva, Škrtni, co se nehodí a Blues Office.

Dva páry vstupenek na unikátní dvojkoncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 11. 3. – 24. 3. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 2 x 2 vstupenky na dvojkoncert Contraband/Luboš Andršt Blues Band & Peter Lipa, 26. 4. 2019 v 19.30, Sono Centrum, Brno (JazzFestBrno)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.