Soutěžte o vstupenky na Terence Blancharda v Brně!

15. říjen 2018

Tentokrát můžete vyhrát celkem čtyři lístky na listopadový koncert amerického trumpetisty a jeho projektu The E-Collective.

Rodák z New Orleans – trumpetista a skladatel Terence Blanchard – přijíždí poprvé do Brna a to s vynikajícím fusion kvintetem The E-Collective. Představí zejména materiál z nedávno vydaného alba nazvaného jednoduše Live.

To tvoří sestřih záznamu ze tří koncertů, které kapela odehrála ve Spojených státech na místech, kde došlo k eskalaci násilí mezi policejními složkami a černošským obyvatelstvem, v klubu The Dakota v Minneapolis, v The Bop Stop v Clevelandu a ve Wyly Theatre v Dallasu.

Vstupenky můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 15. 10. – 21. 10. 2018

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 2 x 2 vstupenky na koncert Terence Blanchard and The E-Collective, 23. 11. 2018, 19.30, Sono Centrum, Brno

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka