T-Mobile TV potěší posluchače Českého rozhlasu Jazz

13. říjen 2017

Klienti operátora mají k dispozici celou plejádu hudebních kanálů, mimo jiné Óčko, Óčko Star, Óčko Expres, MTV, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, VH1 nebo Rebel.

IP televize od telekomunikační firmy T-Mobile potěší všechny milovníky jazzové hudby a tudíž i ty, kteří našli zalíbení v naší digitální stanici věnované právě tomuto žánru. V pondělí 16. října se v nabídce služby objeví zcela nová televizní stanice Stingray DJAZZ. Přístup k tomuto programu budou mít všichni klienti T-Mobile TV s tarifem Premium. Stingray DJAZZ je, jak již název napovídá, sesterskou stanicí kanálů Stingray Brava a Stingray iConcerts.

Programová nabídka hudebních programů v T-Mobile TV je opravdu velká. Její klienti mají k dispozici konkrétně stanice Óčko, Óčko Star, Óčko Expres, MTV, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, VH1, Rebel, Rebel 2 Slušnej kanál, Šlágr TV, Stingray Brava a nově Stingray DJAZZ. Po zařazení tohoto nového programu tak bude v nabídce T-Mobile TV chybět z rodiny Stingray pouze stanice iConcerts. Kanály Stingray jsou dostupná jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení (HDTV), operátor je ale svým klientům nabízí pouze v SD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio