Vánoční soutěž s ČRo Jazz: Nahrajte recenzi a vyhrajte luxusní pobyt

18. prosinec 2017

Romantika v hotelu na Táborsku, nebo luxusní apartmán v Litomyšli. A k tomu navrch malé jazzové překvapení. Zkusíte štěstí ve velké soutěži ČRo Jazz?

V poslední soutěži roku 2017 mohou posluchači ČRo Jazz vyhrát luxusní pobyty pro dvě osoby. Stačí splnit soutěžní úkol a odpověď zaslat do 14. ledna na adresu níže.

Soutěžní úkol

Nahrajte audio nebo videorecenzi svého oblíbeného jazzového alba a do 14. ledna 2018 ji pošlete (např. přes Úschovnu nebo WeTransfer) na email jazz@rozhlas.cz. Výhru získávají nejoriginálnější a zároveň nejkvalitnější zaslané recenze dle zadání (výsledek zhodnotí redaktoři ČRo Jazz).

Pozn.: Názor (recenzi) na své oblíbené jazzové album nahrajte v audio nebo video verzi například na mobilní telefon nebo diktafon/kameru. Jiné formy recenzí (text) nebudou zařazeny do hry. Zasláním děl soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním a uvedením jména na webech Českého rozhlasu a sociálních sítích (Facebook, Twitter apod.)

O co se hraje?

1. cena: Pobyt v Hotelu Gold**** v jihočeské obci Chotoviny na Táborsku

Hotel Gold je situován v jihočeské obci Chotoviny na Táborsku, pouhou hodinu jízdy z Prahy a zhruba 45 minut jízdy z Českých Budějovic. Hotel vznikl úspěšnou přestavbou bývalých pivovarských sklepů a i po celkové rekonstrukci si zachoval svůj původní architektonický vzhled. (Platnost voucheru do 30. 4. 2018)

  • 2× ubytování pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard
  • 2× snídaně formou bohatého rautu pro oba
  • 2× 3chodová romantická večeře při svíčkách pro oba (výběrem z připraveného menu nebo formou rautu dle aktuální obsazenosti hotelu)
  • 1× vstup do privátní wellness zóny s finskou saunou s ochlazovacím bazénkem, vířivkou a odpočinkovou zónou s lehátky na 50 minut pro oba

2. cena: Pobyt v Antik Hotelu Sofia v Litomyšli

Hotel se nachází v centru Litomyšle nedaleko Klášterních zahrad v sousedství Portmonea a na dohled od zámku, památky UNESCO. (Platnost voucheru do 31. 12. 2018)

  • Pobyt pro dva (3 dny, 2 noci)
  • Ubytování v luxusním apartmánu
  • Stravování formou snídaní
  • 10% sleva na veškerou konzumaci v hotelovém baru
  • Zdarma prohlídka hotelové galerie

Vypsáno: 18. 12. 2017 – 14. 1. 2018

O co se hraje? 2 pobyty v Litomyšli a Chotovinách na Táborsku (viz výše)

Jak se zúčastnit? Audio nebo videorecezi jazzového alba zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.