Velká letní soutěž o předplatné Muzikusu

14. červenec 2014

Hrajeme o předplatné známého hudebního magazínu.

Časopis Muzikus, vycházející od roku 1991, přináší novinky ze světa hudebních nástrojů, přehledy výrobků na trhu, testy nástrojů, workshopy, rozhovory s hudebníky, reportáže ze studií, zákulisí koncertů, domácích dílen i velkovýrobců. Dnes již tradiční tiskovina amatérských i profesionálmích hudebníků a manažerů. Nedílnou součástí časopisu Muzikus je příloha na CD.

Předplatné Muzikusu může vyhrát 7 posluchačů (jak tištěné verze, tak elektronické, půlroční i roční). A jak je můžete získat? Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a ve vysílání se dozvíte soutěžní úkol!

Vypsáno: 14.7. – 17. 8. 2014 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje?

1. cena - 1 x roční předplatné tištěného Muzikusu 2. a 3. cena - 2 x roční předplatné elektronického Muzikusu 4. až 7. cena - 4 x půlroční předplatné elektronického Muzikusu

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Uveďte také svou adresu.Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka