Velká soutěž o vstupenky na JazzFest Brno

25. březen 2013

Rozdáváme 16 lístků na špičkové jazzové koncerty!

Téměř na celý měsíc se rozprostřely koncerty festivalu JazzFest Brno. V soutěži rádia Český rozhlas Jazz můžete vyhrát vstupenky na nejzajímavější programová lákadla: Craig Taborn Trio, The Trio of Oz, Rez Abbasi Trio, Shai Maestro Trio a další jazzové hvězdy. Festival se v Brně koná mezi 8. a 30. dubnem.

A jak můžete vstupenky vyhrát? Jak jinak, než kreativně:

Soutěžní úkol: Vytvořte obrázek jakéhokoli hudebníka, který na festivalu Jazzfest Brno letos vystoupí. Ovšem pozor, nemá jít o fotografii, ale o kresbu, malbu nebo koláž. Můžete ji vytvořit klasicky na papíře nebo na počítači. Vyhrává nejoriginálnější ze zaslaných výtvorů!

Vámi vytvořený obrázek jazzmana nám pošlete buď na email jazz@rozhlas.cz nebo klasicky poštou: na adresu Český rozhlas Jazz, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2.

Pozn. Zasláním obrázků soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním na webech Českého rozhlasu, Jazzfestu Brno a sociálních sítích (Facebook, Twitter apod.)

Vypsáno: 25. 3. – 7. 4. 2013

O co se hraje? 8 x 2 vstupenky na níže uvedené koncerty Jazzfestu Brno:

02252186_1.jpeg

4. 4. – 2 x 2 kusy: Martin Brunner Trio, Craig Taborn Trio10. 4. – 2 x 2 kusy: Ondřej Pivec, Trio of OZ19.4. – 2 x 2 kusy: Nikolaj Nikitin Quartet, Rez Abbasi Trio + Rudresh Mahanthappa 23. 4. – 2 x 2 kusy: Kekko Fornarelli Trio, Shai Maestro Trio

Jak se zúčastnit? Odpověď pošlete buď na email jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Nebo klasicky poštou: na adresu Český rozhlas Jazz, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka