Vyhrajte 4 x CD Kentonmania Big Band

23. červenec 2012

Tento týden můžete s Euro Jazzem vyhrát dvoudiskový sestřih z koncertů festivalu Jazz Bridge.

Festival Jazz Bridge se koná v Praze již podeváté (tuto neděli v Novoměstské radnici). Tento týden pak můžete vyhrát bilanční dvojalbum mapující vystoupení orchestru Kentonmania na festivalu Jazz Bridge, které vydalo vydavatelství Radioservis. Leaderem orchestru je kapelník Rudolf Mazač, jehož inspirací se stal barevný rukopis progresivního amerického skladatele Stana Kentona.

Vypsáno: 23. 7. – 29. 7. 2012 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání Euro Jazzu – nového webového rádia Českého rozhlasu. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 4 x CD Kentonmania Big Band - The Best of Jazz Bridge Prague (Radioservis, 2011)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail eurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.