Vyhrajte album Jaromíra Honzáka

13. duben 2015

3 x CD oceněné Cenou Anděl

Nové album Jaromíra HonzákaUncertainty – bylo nedávno oceněno Cenou Anděl v kategorii jazzu a blues. Není divu, neboť jde o jeden z nejvýraznějších počinů loňského roku.

K nahrávání Honzák přizval své dřívější spoluhráče, kytaristu Davida Dorůžku a pianistu Víta Křišťana a také hosty ze zahraničí, se kterými spolupracoval poprvé: pařížského klarinetistu a saxofonistu Antonina-Tri Hoanga a švédského bubeníka Jona Fälta. Repertoár alba tvoří výhradně Honzákovy skladby, které v kontextu jeho tvorby znamenají vykročení směrem k melodickému a vícehlasému způsobu hudebního uvažování. Zajímavostí je, že CD bylo natočeno celé živě, za přítomnosti všech hudebníků v jedné studiové místnosti.

Toto album můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz!

Vypsáno: 13. 4. - 19. 4. 2015

03303820.jpeg

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD Jaromír Honzák - Uncertainty (Animal Music, 2014)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.