Vyhrajte album kvarteta Michala Nejtka!

6. srpen 2018

Tentokrát jsou ve hře tři kopie nové desky „8 for 3 and 4“ českého pianisty a skladatele.

Nejtek ji natočil za doprovodu prvotřídních spoluhráčů – kytaristy Jiřího Šimka, basisty Tomáše Lišky a bubeníka Martina Nováka – a vydal na labelu Amplión Records v prosinci, coby možná poslední českou jazzovou desku loňského roku.

Čtěte takéMichal Nejtek v Rozhovoru měsíce: Vyrostl jsem na Pražském výběru a Jarrettovi

V bookletu hudbu sám popisuje následovně: „Není to jen trio, ve třech skladbách se objevuje elektrická kytara (objevná a inspirující), není to mainstream (i když to tak místy může znít), každá skladba je napájená z jiného pramene, každá pracuje s jiným materiálem a každá má, alespoň doufám, svůj vlastní vesmír.“

Jedno ze tří CD můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 6. – 19. 8. 2018

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x 1 CD Nejtek–Liška–Novák–Šimek: 8 for 3 and 4 (Amplión Records)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.