Vyhrajte dvojalbovou reedici legendární Pozorovatelny!

21. květen 2018

Soutěžte o jednu ze dvou kopií známého alba, které v roce 1973 vydalo Jazz Q Martina Kratochvíla.

Album Pozorovatelna dokládá plodnou spolupráci jazzového pianisty Martina Kratochvíla a bluesrockového kytaristy Luboše Andršta na počátku sedmdesátých let.

Reedice Pozorovatelny mapuje spolupráci Jazz Q s Lubošem Andrštem

Jazz Q – Pozorovatelna (1973)

Album Pozorovatelna (1973) dokládá plodnou spolupráci jazzového pianisty Martina Kratochvíla a bluesrockového kytaristy Luboše Andršta. Deska po letech vychází v reedici u polského vydavatelství GAD Records, doplněna o řadu zajímavých bonusů.

Deska po letech vychází ve výpravné reedici na dvou CD u polského vydavatelství GAD Records, doplněna o řadu kvalitních bonusů – studiové i koncertní nahrávky, detailní rozbor, archivní fotografie a další zajímavosti.

Jedno ze dvou CD můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 21. 5. – 27. 5. 2018

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 2 x 1 CD Jazz Q Praha – Pozorovatelna (Supraphon/GAD Records, 1973/2018)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.