Vyhrajte hravé CD Wrgha POWU

7. květen 2012

Multižánrová formace Wrgha POWU Orchestra vydala nové album. Vyhrajte je tento týden!

Seskupení pod vedením mladého skladatele Tomáše Sýkory je nezvyklé zejména svým nástrojovým obsazením. To je záměrně vytvořeno tak, aby hierarchicky odpovídalo uspořádání velkého symfonického orchestru v mini podobě. Nyní dvanáctičlennou sestavu nedávno obohatila trumpetistka Štěpánka Balcarová, známá z kapely Inner Spaces. Pro novou desku opoPOP složila rovněž dvě skladby. Podrobnosti o CD, které můžete vyhrát v soutěži Euro Jazzu, čtěte zde.


Poslechněte si ukázku z alba opoPOP:

WRGHAPOWU - Dada by wrgha

Vypsáno: 7. května – 13. května 2012 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání Euro Jazzu – nového webového rádia Českého rozhlasu. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD Wrgha POWU Orchestra - opoPOP (2012)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail eurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.