Vyhrajte jazzrockové album Bucinatores Orchestra!

12. únor 2018

Rockové trio Strom stínů natočilo svou novou desku společně s big bandem pod vedením Jana Jiruchy. Jedno ze tří CD může být vaše!

V nových aranžmá písní, z nichž většina původně vyšla na albu Zimokruhy skupiny Strom stínu, Jirucha úspěšně propojil přednosti rockového i jazzového ansámblu.

Rozhovor měsíce: Strom stínu & Bucinatores Orchestra v jazz-rockovém sepětí

Jan Jirucha a Bucinatores Orchestra

Na společném albu se sešly alternativně rockové trio Strom stínu a jazzový bigband Bucinatores Orchestra. O tom, jak dílo vzniklo, budou v prosincovém Rozhovoru měsíce hovořit vedoucí obou souborů, bubeník, zpěvák a textař Jan Chaluš a skladatel a trombonista Jan Jirucha.

„Jsou to písně, které měly dobrou atmosféru. Měly v sobě sílu, která mi přišla zajímavá. Vybíral jsem také podle toho, co by mohly zahrát dechy, tedy tak, aby to s jazzovou kapelou fungovalo,“ popsal aranžér svůj přístup v Rozhovoru měsíce na ČRo Jazz.

Jedno ze tří CD můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 12. 2. – 25. 2. 2018

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže. 

O co se hraje? 3 x 1 CD Strom stínu & Bucinatores Orchestra (Polí 5, 2017)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka