Vyhrajte lístky na festival Boskovice!

25. červen 2018

Soutěžte o tři páry vstupenek na jihomoravský festival, který letos proběhne od 5. do 8. července.

Festival Boskovice, probíhající každoročně nedaleko Brna, proslul nejen kvalitní nekomerční nabídkou hudby, výstav, divadelních představení, filmů či autorských čtení, ale především poklidnou atmosférou a dobrým zázemím. Za dobu svého trvání získal renomé nejen u svých stálých návštěvníků, ale i u odborné kritiky.

Mezi jazzové hvězdy letošního ročníku patří Limbo, Zorba že ja budha, Ondřej Kabrna, Free Jazz Connection nebo Chantal Poullain s triem Štěpána Markoviče.

Z dalších žánrů rozhodně stojí za poslech Romanovská – Tichý – Hrubý Trio, Prago Union, Beata Bocek, Jan P. Muchow & The Antagonists, Jitka Šuranská nebo Kieslowski. Kompletní program si můžete prohlédnout zde.

Jeden ze tří párů vstupenek můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Podívejte se na oficiální festivalovou upoutávku:

Vypsáno: 25. 6. – 1. 7. 2018

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 3 x 2 vstupenky na festival Boskovice 2018 (5.–8. července 2018)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.