Vyhrajte lístky na Molvaera a další norské hvězdy

30. březen 2015

5 vstupenek na festival Punkt

Festival „Punkt Meets Music Infinity“ se koná od 8. do 11. dubna v Praze a v Brně. Během čtyř večerů se představí ať už v roli „původních“ vystupujících, tak jako autoři remixů především velká jména současné norské hudby - například trumpetista Nils Petter Molvær, mistr live samplingu Jan Bang, hudebník a producent Erik Honoré, perkusionista Ingar Zach, dvojice Streifenjunko (trubka a tenor saxofon), smyčcové duo Sheriffs of Nothingness, kytarista Eivind Aarset, zpěvačkaSidsel Endresen, bubeník Audun Kleive, skladatel a mistr elektronické hudby Per Martinsen či Stian Balducci, který se pohybuje na hranicích improvizace a současné elektronické hudby.

Diváci se mohou těšit také na amerického bubeníka a perkusionistu Hamida Drakea i rakouského experimentátora Christiana Fennesze. Pražskou „základnou“ festivalu se stane Palác Akropolis, brněnskou klub Fléda. Podrobnosti o festivalu čtěte zde.

Pět z vás může vyhrát volný vstup na večer dle výběru (v Praze nebo v Brně). Stačí, když budete poslouchat ČRo Jazz a dozvíte se více!

Vypsáno: 30. 3. – 2. 4. 2015 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.O co se hraje? 5 x 1 volný vstup na jakýkoli jeden večer festivalu Punkt Meets Infinity (Praha nebo Brno), který se koná od 8. do 11. dubna

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka