Vyhrajte lístky na pražský koncert Kamasiho Washingtona!

23. duben 2018

Soutěžte o 2 x 1 lístek na vystoupení amerického saxofonisty, který je ve svých 37 letech legendou.

Kamasi není typický jazzman. Jeho kariéra je charakteristická nejrůznějšími žánrovými vybočeními, nejčastěji k hip hopu. Kolem roku 2015, kdy ho do první muzikantské ligy katapultovalo jeho debutové trojalbum The Epic, spolupracoval s uznávanými producenty a hybateli trendů Kendrickem Lamarem nebo Flying Lotusem. Do Prahy každopádně přijíždí se svým vlastním projektem.

Celkem dvě vstupenky na pražský koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 23. 4. – 29. 4. 2018

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 2 x 1 vstupenka na koncert kapely Kamasiho Washingtona, 23. 5. 2018, 19.00, Divadlo Archa, Praha

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.