Vyhrajte novinku Ondřeje Pivce

5. srpen 2013

Tentokrát hrajeme o 3 CD elektrické kapely CPR Electrio

Zkratka CPR v názvu kapely se skládá z počátečních písmen příjmení tří hudebníků: Carter-Pivec-Růžička. Russell Carter je americký bubeník hrající s bývalým basistou od Jamese Browna, Karel Růžička Jr. je český saxofonista a hráč na EWI, který ve Státech žije od roku 1998. S touto kapelou Pivec vystupoval i v Praze na Strunách podzimu, jeho koncept se však postupně vyvíjel.

Formace tří mimořádných instrumentalistů nyní vydala nové album u labelu Animal Music. Můžete je vyhrát, pokud správně odpovíte na naši otázku. Tu již tradičně uslyšíte ve vysílání Českého rozhlasu Jazz!

Poslechněte si ukázky:

Vypsáno: 5. 8. – 18. 8. 2013 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD CPR Electrio (Animal Music, 2013)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.