Vyhrajte novou desku Najponka!

11. únor 2019

Tentokrát můžete vyhrát jednu ze tří kopií nahrávky What’s Next, kterou český pianista natočil se švédským kontrabasistou Hansem Backenrothem a bubeníkem Jiřím Slavíčkem.

Klavírista Najponk patří v Čechách k průkopníkům mainstreamového jazzu, z jehož bezedného katalogu vybírá čas od času perly pro svá alba. Jakkoli jeho repertoár tvoří především tzv. standardy, vynikají jeho nahrávky nebývale invenční hrou, dokonalým smyslem pro styl a rytmus.

Čtěte takéČtyři jsou nejvíc: Najponk v Rozhovoru měsíce

Jednu ze tří kopií nového alba můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 11. 2. – 24. 2. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 3 x CD Najponk – What’s Next (Animal Music, 2018)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

 

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.