Vyhrajte písničkové album Jaromíra Honzáka

11. březen 2013

Svébytná basistova pocta zpěvačce Suzanne Vega.

Známý český basista pro své nejnovější album Blood Sings vybral skladby reprezentující celou kariéru Suzanne Vega, chybí pouze vzorky z prvního a posledního alba; úpravy skladeb střídají zádumčivé „zimní“ nálady s hybnými groovy rytmy, akustické nástroje se pojí s elektronickými zvuky a nad naprosto přirozenou souhrou hudebníků se klene uhrančivý hlas Sissel Very Pettersen.

Vedle norské zpěvačky s ním na albu hrají Vít Křišťan (piano, fender rhodes), polský bubeník Łukasz Żyta, který spolupracoval i na předchozích Honzákových projektech, a také kytarista Josef Štěpánek. Poslouchejte Český rozhlas Jazz a vyhrajte tuto vynikající nahrávku!

Poslechněte si ukázky:

Vypsáno: 11. 3. – 24. 3. 2013 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD Jaromír Honzák – Blood Sings (Animal Music, 2013)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.