Vyhrajte profilové album Tomáše Hobzeka!

24. červen 2019

Bubeník Tomáš Hobzek vydává po devíti letech od svého sólového debutu další desku pod svým jménem. CD Supernatural Phenomena může být vaše. Zkusíte štěstí v naší soutěži?

Tomáš Hobzek přináší na svém druhém autorském albu moderní jazzové kompozice natočené ve spolupráci se špičkovými hráči domácí jazzové scény – saxofonistou Marcelem Bártou, pianistou Vítem Křišťanem a kontrabasistou Tomášem Liškou. Perfektně sehraná a řadou koncertů dokonale prověřená kapela zde předvádí jedinečné a autentické výkony, společný cit pro improvizaci, energii a atmosféru.

Hobzek se vyprofiloval nejdříve jako člen kapel Organic Quartet a Points, dávno je však znám též spoluprací s mnoha dalšími hudebníky (David Dorůžka, Jaromír Honzák, Vojtěch Procházka, Christian Rover, Roman Pokorný), včetně řady zahraničních umělců, s nimiž nahrává nebo je doprovází na jejich evropských turné, i jako svébytný skladatel a lídr vlastního kvarteta.

Vypsáno: 24. 6. – 7. 7. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Jednoho výherce tentokrát losujeme z došlých správných odpovědí.

O co se hraje? 3 x CD Tomá Hobzek Quartet – Supernatural Fenomena (Animal Music)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.