Vyhrajte reedici CD Juraje Grigláka

6. srpen 2012

Pět šťastlivců získá kultovní album Bass Friends v mp3.

Album Bass Friends slovenského basisty Juraje Grigláka (původně vydal Hudobný fond, 2000) získalo v době svého vydání výborné recenze v prestižních hudebních magazínech. Název nahrávky má v případě tohoto Griglákova sólového debutu hned několik významů.

V nahrávacím studiu se během jeho příprav setkala skutečná jazzová elita. Klavírista Jurar Tatár, kytaristé Ron Affif a Matúš Jakabčic, trumpetista Juraj Bartoš, saxofonista Rudolf Březina a trombonista František Karnok. Stejně zvučně zní i Grigláková rytmika: bubeníci Andrea Valentini, Oldřich Petráš a Martin Valihora nepotřebují příliš představovat.

Tento týden můžete reedici tohoto skvělého alba vyhrát: 5 šťastlivců získá od vydavatele odkaz ke stažení nahrávky v mp3 (není možné dodat fyzický nosič).

Vypsáno: 6. 8. – 19. 8. 2012 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání Euro Jazzu – nového webového rádia Českého rozhlasu. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 5 x album Juraj Griglák - Bass Friends v mp3 (k digitálnímu stažení)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail eurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka