Vyhrajte vstupenky na brněnský koncert Kennyho Barrona!

9. duben 2018

Soutěžte o 1 x 2 lístky na dubnové sólové vystoupení amerického pianisty na JazzFestuBrno.

Bezkonkurenční schopnost Kennyho Barrona okouzlit diváky svým elegantním hraním, citlivými melodiemi a nakažlivými rytmy je to, co inspirovalo novináře, aby ho nazvaly jedním z nejlepších jazzových klavíristů na světě nebo nejlyričtějším pianistou naší doby.

Kenny Barron předvede sólový recitál 25. dubna v brněnském Besedním domě v rámci JazzFestuBrno (a o den později mimochodem ještě v Praze).

Dvě vstupenky na brněnský koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 9. 4. – 15. 4. 2018

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže. 

O co se hraje? 1 x 2 vstupenky na sólový recitál Kennyho Barrona, 25. 4. 2018, Besední dům, Brno

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.