Vyhrajte vstupenky na Stanleyho Clarka!

8. duben 2019

Tentokrát můžete soutěžit o lístky na dubnový koncert basového virtuóza. Koncem měsíce přijede na JazzFestBrno.

Sedmašedesátiletá legenda nežije z odlesků své slávy. Stále aktivní Clarke se ve své kapele obklopil mladými muzikanty a díky mísení různých generačních vlivů a názorů vzniká jedinečná hudební symbióza, jak lze slyšet na zatím posledním albu The Message.

Stanley Clarke v Jazz Testu: Brilantní zpráva mistra fusion, který měl Bacha raději vynechat

Stanley Clarke Band – The Message v Jazz Testu

Jakou zprávu se nám snaží předat Stanley Clarke albem The Message? Kapelník tvrdí, že oním mottem je prostě láska. A po muzikantské stránce vzkazuje, že se stále drží fusion, ale zároveň jde s dobou. Sledujte další díl Jazz Testu!

Jeden pár vstupenek můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 8. 4. – 14. 4. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne.

O co se hraje? 1 x 2 vstupenky na koncert Stanley Clarke Band, 23. 4. 2019, 19.30, Sono Centrum, Brno

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.