Vysněným hostem je Halina Pawlowská, říká Jan Dlouhý z podcastu Lit

30. leden 2024

Proč jsou bývalé mormonky z Utahu stejně skvělé jako drama Saltburn nebo seriál Sedmilhářky V podcastu Kompot uslyšíte vše o reality show Real Housewives of Salt Lake City, jejíž finále doslova otřáslo Spojenými státy.

Reality show Real Housewives of Salt Lake City teď uzavírá svoji čtvrtou řadu. Finále stylizací větrem rozevlátými róbami a dramatickými scénami na pláži připomíná seriál Sedmilhářky a obsahem zase populární britský dramatický thriller z prostředí elitní vysoké školy Saltburn.

Čtěte také

Kompot také navštívil Jan Dlouhý, moderátor nového podcastu o knihách Lit. Povídali jsme si o pořadu Trní, fotbalu, jeho oblíbeném videu se Simonou Krainovou a vysněné hostce. Honzova příbuzná byla v roce 2004 hostkou pořadu Trní a s manželem moderátorce Báře Štěpánové popisovali, jak fotbal zasahuje do jejich vztahu. Zasáhl i moderátory Kompotu fotbal a Euro 2004 nějak zásadně? Pusťte si Kompot!

V podcastu se dočkáte i dramatizace celé scénky, ve které Simona Krainová ztratila drahou náušnici. Dejte si Kompot a kupte si vstupenky na projekci filmu Prázdniny dne 14. února v kině Přítomnost. A pak nám napište na instagram!

Spustit audio

Související