Zahrajte si jazz, vyhrajte DAB+ rádio

3. březen 2021

Český rozhlas Jazz slaví v březnu osmé narozeniny, proto pro vás máme velkou soutěž o tři digitální rádia DAB+. S nimi naladíte naši jazzovou stanici i bez internetu!

Pokrytí signálem DAB+ nedávno dosáhlo více než 95 % české populace, což znamená, že i ČRo Jazz si naladíte mnohem snadněji než dříve. A to už je dobrý důvod pořídit si DAB+ rádio do domácnosti. Můžete ale také zkusit štěstí v naší soutěži a jedno takové vyhrát. Jak na to?

Pokud do 31. března 2021 splníte níže uvedený úkol, máte šanci získat digitální rádio Hama DIR3200SBT nebo JBL Tuner Black. 

Digitální rádio DAB+ nabízí více než FM vysílání. Užijte si lepší kvalitu zvuku, větší počet stanic a doprovodné grafické informace včetně fotografií. Všechny DAB+ přijímače jsou zároveň vybaveny i analogovými FM tunery. Lze tedy přijímat i další stanice, které zatím v DAB+ nevysílají. Více informací na www.dobadabova.cz

Soutěžní úkol: 

Vytvořte fotografii nebo video, zachycující, jak se během pandemie koronaviru věnujete své zálibě v jazzu: tedy například, jak tuto hudbu posloucháte nebo sami hrajete. Výtvor vložte jako komentář na našem Facebooku nebo zašlete mailem (podrobnosti níže).

POZN. Fotografe, nebo video musí být vytvořeny v rozmezí leden-březen 2021. Nejoriginálnější zaslané příspěvky oceníme DAB+ rádiem.

Bluetooth reproduktor JBL tuner s podporou DAB+ a VKV rádia.

Jak se zúčastnit? 

Soutěžní video nebo fotografii můžete vložit pod příspěvek o soutěži na Facebooku ČRo Jazz nebo zaslat mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

Probíhá: 3. 3. 2021 – 31. 3. 2021

O co se hraje?

1. a 2. cena Hama DIR3200SBT    

3. cena: JBL Tuner Black

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka