Zahrajte si o CD Doroty Barové

1. říjen 2012

„Feat.“ se jmenuje album Doroty Barové, které můžete vyhrát.

Dorota Barová je majitelkou sametového altu, hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů. Právě vydaná kompilace „feat.“ obsahuje skladby nejen jejích „domovských“ kapel (Tara Fuki, Kuzmich Orchestra, Vertigo atd.), ale i skladby z nahrávek, kde Dorota hostuje (Lenka Dusilová, Květy, Jaromír Honzák Quintet, River, Frufru, Jan Burian atd.) nebo z projektů, kde se představuje jako autorka.

Album můžete vyhrát v následujících dvou týdnech. Podrobnosti o CD čtěte zde.

Vypsáno: 1. 10. – 14. 10. 2012 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání Euro Jazzu – nového webového rádia Českého rozhlasu. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

02711564.jpeg

O co se hraje? 3 x CD Dorota Barová – „feat.“ (Indies Scope, 2012)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail eurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.