Zahrajte si o vstupenky na koncert Pata Methenyho!

14. červen 2012

Kytarista Pat Metheny přijede do Brna představit svou zbrusu novou „all-stars“ kapelu. Zahrajte si o vstupenky ve speciální facebookové soutěži!

Americký kytarista Pat Metheny přijede na festival Jazzfest Brno 28. června ve skutečně hvězdném obsazení: Chris Potter – saxofon, Ben Williams – kontrabas, Antonio Sanchez – bicí. Společně představí nové album s názvem Unity Band, které vyšlo u labelu Nonesuch. Jednu ze tří vstupenek můžete vyhrát v naší facebookové soutěži!

Vypsáno: 14. 6. – 21. 6. 2012

Jak se zúčastnit?Vstupenku vyhraje ten, kdo pro náš Facebook (na adrese www.facebook.com/crojazz) získá nejvíce nových fanoušků a napíše nám jejich jména (abychom mohli ověřit, že se stali fanoušky po vašem doporučení). Doporučte náš Facebook svým známým či přátelům a vyhrajte lístky na skvělý koncert! Jména lidí, které jste získali nově pro náš profil na Facebooku zašlete na e-mail eurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“.Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

O co se hraje? 3 x 1 volný vstup na koncert Pat Metheny Unity Band – 28. 6. 2012, Brno, Bobycentrum

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.