Erik Truffaz se vrací: vyhrajte lístky na koncert!

7. leden 2020

Původem švýcarský trumpetista Erik Truffaz se po čase vrací do Česka, aby představil nové album Lune Rouge. Zahrajte si o vstupenky na koncert v Paláci Akropolis. 

Na albu Lune Rouge se francouzský jazzový trumpetista vydává novým směrem. Jednak Truffaz ve studiu v mnohem větší míře než dřív využil analogové syntezátory a jednak produkci desky svěřil mladému bubeníkovi Arthuru Hnatkovi, jehož odlišný styl se do nahrávky výrazně otiskl.

Nové album Truffaz představí v olomouckém Jazz Tibet Clubu (16. 3.) a pražském Paláci Akropolis (18. 3.). Právě na pražský koncert můžete vyhrát lístky, pokud budete pozorně poslouchat ČRo Jazz. 

Erik Truffaz, špička evropského jazzu, natočil bezmála 20 alb a prosadil se po celém světě. „Jazz se šťávou i duší, a spoustou otevřeného prostoru,“ napsal o něm Rolling Stone. Ve Švýcarsku narozený a ve Francii žijící trumpetista, přezdívaný "Miles Davis acid jazzu" se svým kvartetem spojuje jazzové experimenty, drum’n’bass a hip-hop.

Poslouchejte Český rozhlas Jazz a dozvíte se soutěžní otázku, ukrytou v našem vysílání!

Vypsáno: 7. 1. – 19. 1. 2020

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Dva výherce tentokrát losujeme z došlých správných odpovědí.

O co se hraje? 2 x 2 vstupenky na koncert Erika Truffaze, Palác Akropolis, Praha, 18. 3. 2020

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.