Soutěžíme o CD Jaromír Honzák – Present Past

14. únor 2011

Již „klasická“ jazzová nahrávka Jaromíra Honzáka získala cenu Anděl 2003 za nejlepší jazzovou nahrávku a stejné ocenění v „Cenách Harmonie“.

Soutěžte o CD, na kterém hrají Piotr Baron, Christian Rover, Michal Tokaj a další skvělí hráči.

SOUTĚŽ UKONČENA. Správná odpověď byla B). Gratulujeme výhercům:Karel Gregor, Marek Holec, Jiří Květoň

Vypsáno: 14. 2. – 20.2.

Soutěžní otázka:Jaromír Honzák vyučuje na pražské VOŠ Jaroslava Ježka. Od loňského roku ale také sám studuje na nově otevřeném jazzovém oddělení brněnské JAMU. Kdo jej tam vyučuje na basu?

A) Juraj GriglákB) Rasťo UhríkC) František Uhlíř

02079793.jpeg

O co se hraje? 1. cena: CD Jaromír Honzák Quintet – Present Past (Indies, 2003) 2. cena: CD Jaromír Honzák Quintet – Present Past (Indies, 2003) 3. cena: CD Jaromír Honzák Quintet – Present Past (Indies, 2003)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail eurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“, nebo pošlete SMS zprávu ve tvaru JAZZmezeraA\B\C (jedna možnost podle zvolené odpovědi, tedy A, B, nebo C) na tel. číslo 907 77 06. Cena jedné SMS je 6 Kč. Službu provozuje Advanced Telecom Services, s.r.o. Ceny do soutěže poskytlo vydavatelství Indies Scope. Jaromíra Honzáka můžete vidět na koncertech 21. 1. (Jazz Republic, Praha) a 22. 1. (Jazz Dock, Praha).

Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: Petr Vidomus
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.