Soutěžte o podepsaný vinyl Organic Quartetu!

10. červenec 2017

Vyhrajte jedno ze čtyř elpíček s podpisy všech čtyř členů kapely a notovými zápisy skladeb. Uzávěrku o týden prodlužujeme!

Na den přesně deset let po vydání alba Never Enoughpřichází obnovený Organic Quartet, kapela varhaníka Ondřeje Pivce,s novým albem Terms and Conditions Apply. Tak, jako bylo Never Enoughprvním titulem vydavatelství Animal Music a de facto impulsem k jeho založení, je nyní novinka připomínkou deseti let existence labelu a shodou okolností jeho jubilejním šedesátým titulem.

Deska vznikla ve složení, které je od vzniku formace neměnné, tedy Ondřej Pivec – Hammondovy varhany, Jakub Doležal – tenorsaxofon, Libor Šmoldas – kytara a Tomáš Hobzek – bicí. Vinylovou verzi doprovází notové zápisy všech skladeb.

Rozumíme si snad ještě víc než před lety a hudebně nám to funguje stále velmi dobře. Práce ve studiu se nesla v duchu naprosté pohody, avšak plného soustředění“, říká Pivec a Libor Šmoldas k tomu dodává: „Je skvělé, když se sejde kapela po deseti letech a při hraní máme pocit, že jsme nikdy nepřestali hrát. Chemie a energie fungují pořád stejně.“

Album můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 10. 7. – 30. 7. 2017

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže. 

O co se hraje? 4 x LP Organic Quartet – Terms and Conditions Apply s podpisy všech členů (Animal Music, 2017)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka