Vyhrajte digitální rádio Hama v soutěži ČRo Jazz!

31. červenec 2017

Celý srpen můžete soutěžit o digitální rádio Hama DR10. S ním si naše jazzové rádio naladíte u vody i u táboráku!

Český rozhlas Jazz je speciální stanice Českého rozhlasu. Možnostmi příjmu se podobá Radiu Wave, tj. kromě TV, kabelu, webu a satelitu ji je možné naladit v digitálních sítích DAB. K příjmu signálu DAB (včetně ČRo Jazz) jsou zapotřebí speciální digitální rádia a právě jedno z nich můžete vyhrát i v naší velké soutěži!

Pokud do 3. září splníte níže uvedený kreativní úkol, máte šanci získat digitální rádio Hama DR10. To umožňuje příjem ČRo Jazz bez použití internetu (pokud je v daném místě připojen signál DAB) i FM. Díky síťovému nebo bateriovému napájení tak můžete poslouchat naší stanici doma i na cestách.

Soutěžní úkol: Pošlete nám vlastnoručně vyrobený výtvor či dílo na téma „Moje léto s jazzem“. Nezáleží na použité technice (může jít např. o povídku, báseň, píseň, malbu, fotografii atd.). Vyhrává nejoriginálnější zaslaný výtvor – kromě data uzávěrky 3. září tedy nezáleží tolik na rychlosti, ale originalitě a kvalitě zpracování. Výtvor pošlete buď na email, nebo poštou na adresu níže.

Podívejte se na prezentaci rádia Hama DR10:

Pozn. Zasláním děl soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním a uvedením jména na webech Českého rozhlasu a sociálních sítích (Facebook, Twitter apod.)

Vypsáno: 31. 7. – 3. 9. 2017

O co se hraje? 1 x digitální rádio Hama DR 10 (DAB/DAB+/FM)

Jak se zúčastnit? Výtvor zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“, nebo klasicky poštou na adresu: ČRo Jazz, Vinohradská 12, 120 99, Praha 2. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.