Živé přenosy chystá také klub Ungelt

17. duben 2020

Pražský Jazz and Blues Club Ungelt začne streamovat své koncerty online. Koncem týdne se fanoušci mohou těšit na Charlie Slavíka nebo Luboše Andršta.

Stejně jako ostatní podniky v Praze musel i Jazz and Blues Club Ungelt zavřít kvůli pandemii koronaviru. „To, že jsme zavřeli, je pro náš podnik velký problém. Nicméně se snažíme nové době přizpůsobit a od pátku spouštíme live stream živých koncertů některých kapel, které u nás hrají,“ říká provozní klubu Robert Jandera.

Jako první v online klubu zahraje Charlie Slavík Revue. „V Jazz and Blues Club Ungelt hraju již několik let a jsem rád, že fanoušci mají možnost si poslechnout naši hudbu alespoň touto formou,“ říká Charlie Slavík.

„V Jazz and Blues Club Ungelt jsem měl v průběhu Velikonoc oslavit své dvacetileté působení v klubu. Proto jsem potěšen, že klub zareagoval na současnou situaci a provizorní oslava bude pro diváky formou online streamování živého koncertu,“ dodává Luboš Andršt. 

Podle provozního Roberta Jandery se bude jednat o hodinové přenosy a klub zajistí takovou kvalitu zvuku, aby to divákovi aspoň trochu přiblížilo atmosféru, na kterou jsou v Ungeltu zvyklí. 

17.4. Charlie Slavik Revue (blues) 20:00: ODKAZ NA STREAM 

18.4. Luboš Andršt Blues Band (blues) 20:00: ODKAZ NA STREAM

autor: Petr Vidomus
Spustit audio