Avishai Cohen v Praze: rozdáváme vinyly a lístky na koncert!

1. říjen 2019

Avishai Cohen se vrací do Prahy, mimořádně za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu. Vyhrajte nové album Arvoles na vinylu, nebo lístky na koncert ve Foru Karlín 8. listopadu!

Cohen je u nás vážně jako doma a je to dobře. Protože můžeme plynule sledovat jeho autorský, muzikantský i kapelnický vývoj. Střídá sestavy, aktualizuje repertoár a zkouší nové spolupráce, čímž udržuje příznivce příjemně ve střehu. 

Ve Foru Karlín zahraje světoznámý izraelský basista spolu s triem a za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu. V naší velké soutěži můžete nyní vyhrát Cohenovo nejnovější album Arvoles na LP a také celkem 10 lístků na tento mimořádný koncert. 

Poslouchejte Český rozhlas Jazz a dozvíte se soutěžní otázku, ukrytou v našem vysílání!

Vypsáno: 1. 10. – 13. 10. 2019

POZOR: Soutěžní otázku uslyšíte pouze ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz a to po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Výherce tentokrát losujeme z došlých správných odpovědí.

O co se hraje? 

  1. + 2. cena: LP Arvoles + 2 lístky na koncert
  2. - 5. cena: 3 x 2 lístky na koncert

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.